Ongeremd Theater: een meeslepende zoektocht

image

Wie denkt dat Ongeremd in deze voorstelling de weg kwijt is heeft zowel ongelijk als gelijk. In de ogenschijnlijke chaos en slapstick zit een doordacht patroon. Ongeremd neemt het publiek mee in hun zoektocht naar vorm en inhoud.

Een hilarische wirwar van sketches, liedjes, slapstick en heel doordacht cabaret neemt je als publiek mee in dit proces waarin herkenbaarheid de boventoon voert. Er wordt gestoeid met allerlei vormen van theater die daarna net zo makkelijk weer op de hak genomen worden.

Een vermakelijke en erg goed in elkaar gezette show. Ogenschijnlijk makkelijk wordt er geschakeld tussen vorm en inhoud. Zo is de chaos opeens overzichtelijk en begrijpelijk. Alle stemmen komen aan bod. De hunkering naar de stilte voor de lach, de vraag naar wie je bent en of dat de vorm bepaald, of het ongeremde zonder te willen conformeren en toch willen structuren.

Ongeremd geeft niet alleen een kijkje in de keuken maar ook in hun ziel en (on)zaligheid. Een voortreffelijke voorstelling  waarna het publiek smakelijk lachend en wijzer de zaal verlaat.

Ongeremd bestaat uit:

Joey Touwslager, Bas van Klompenburg en Menno Methorst

meer info:

http://www.theatergroepongeremd.nl/